Bebis Elton och Kallaxmiddag

 
Igår kom jag och Filip hem till Umeå igen efter nyårsfirande med mamma i Piteå, men den stora grejen med Norrbottenstrippen var att jag äntligen fått träffa Elton, min brorson Morgan och hans tjej Saras son!! Åhh han var så söt, och liten - ganska exakt en månad gammal. Jag ar redan inställd och laddad för att åka upp igen på sportlovet för att få titta och hålla lite igen. Bebisar växer ju så himla fort så man måste passa på!
 
Han var vaken nästan hela stunden vi var där. <3
 
Ont i magen eller ett litet leende - lite svårt veta vad det kan vara i den här åldern :-) 
 
Efter vi besökt Morgan, Sara och Elton (och vovven Lovis) så åkte vi vidare till Kallax där vi var bjudna på middag hos min bror Dan och hans Lisa. Som tur var så var även min brorson Kalle med flickvännen Emma där hemma på besök från Uppsala så det var kul att få se dem igen. 
 
Fortfarande härlig julkänsla så där i mellandagarna
 
Pressad potatis....
 
...och panerad hemfiskad fisk och en heelt sjukt god svampsås bjöds det på. 
 
Ja så våran tripp peakade den 30 december och även på själva nyårsafton med firande tillsammans med mamma och en gemensam vän till oss, men i övrigt tog vi det lugnt. Fast vi var ju bara där tre dagar så det var väl svårt hinna nåt mer eftersom allt är stängt och alla är typ bakis på nyårsdagen.