Lite från förra veckan

Torsdag kväll den 14/3 hade treorna från Estetik & Media samt Bild & Form vernissage för utställningen av sitt gymnasiearbete. På Väven till och med så det kändes väldigt proffsigt. Jag tog Filip och hans kompis Kalle och for dit. Många förväntansfulla hade samlats. 
 
Det bjöds på flott och gott. 
 
Lovisa från BL3 och Linda från EM3 förbereder sitt välkomsttal.  
 
Sen fick man gå runt och titta, lyssna och känna på massor med fina saker i folkträngseln. 
 
På väg från utställningen passerade vi denna inbjudande syn. Synd det var bara torsdag och att mina kamrater var två 10-åringar och inte några jämnåriga :-)
 
Kände mig för ett ögonblick lite wild and crazy och wild and free som var ute på stan på kvällen mitt i jobbveckan, så jag var tvungen ta den här bilden på kvällsbelysningen efter gatan. Tycker lite synd om mig själv när jag inser hur lite äventyr jag är med om och hur lite jag orkar pga mitt jobb. Och att jag tycker att en så liten sak som en tur på stan klockan 18 en torsdagskväll är ett äventyr. 
 
Filip hade fått med sig en röd ballong från utställningen så när vi varit och lämnat hem Kalle och körde in i vårt garage så arrangerade han en läskig installation med inspiration från en viss film. 
 
Gissa vilken film vi tänkte på! :-D