Premiär för ett projekt

En av mina bästa vänner, Anna-Karin Kask, har skrivit en bok om härskartekniker och inför sommaren kom vi överrens om att jag skulle göra en hemsida till henne och boken, samt fotografera lite porträtt på henne.
 
När bokomslaget blev klart från bokförlaget för några dagar sedan så var det äntligen dags att publicera hemsidan, så det gjorde vi igår. Alltid lika spännande och kul att bli klar med ett arbete!
 
Boken Anna-Karin skrivit heter Härskartekniker: Sagor för vuxna och ges ut av Hoi förlag. De sagor jag hittils läst från boken är otroligt roliga, så man kan rent nöjesläsa boken, även om den är tänkt att användas som ett pedagogiskt verktyg på arbetsplatser.
Boken kommer ut i januari 2019 och det går att sätta sig på bevakning på Bokus så att man får ett mail när man kan beställa den. Klicka här för att komma till Bokus. 
 
Här nedan syns ett par skärmdumpar från hemsidan, och besök gärna hemsidan på adressen annakarinkask.se
 
 
  
Den här bilden från fotograferingen blev en favorit - så gulligt att Lucia plötsligt dök upp för att vara med på bild. Vi fotograferade nämligen vid Scharinska villan som ligger bredvid där jag bor. Lite lyckat också att fotot matchar bokomslaget och hemsidan. :-)
 


Kommentera här: